RECENSIES

Vakantie en waanzinnig goed boek gelezen: Een van de jongens van Cees van Lotringen. Absolute aanrader over de financiële fraude in NL.”

Roel Janssen, NRC journalist en thrillerschrijver op Twitter.

 

Het boek leest als een trein. Bakkers gesprekken met zijn malafide cliënt doen denken aan scènes uit een maffiafilm. En: mooi inkijkje in de sector.”

Elsevier.

 

Een ijzersterk boek dat fantastische en unieke informatie bevat. Fascinerende beschrijving van de mens achter Serge Bakker. De opzet is ook heel mooi met de afwisseling in   perspectief en tijd van de hoofdstukken’

Gerben van der Marel, Amerika-correspondent en auteur van De vastgoedfraude.

 

Leestip: Vannacht in vliegtuig naar Denver Gold Conference boek Een van de jongens in éen ruk uitgelezen. Topschrijver, die Cees van Lotringen. Vond het sterker dan De Prooi. Wat een financieel-economische pageturner.”

Willem Middelkoop, belegger en auteur van het boek ‘Als de dollar valt’.

 

Een pageturner, het nieuwe boek van Cees van Lotringen over de megafraude in de top van het Nederlandse bankwezen. Het is een prachtig verhaal over vertrouwen en hebzucht, dat leest als een roman.”

Quinty Danko, hoofdredacteur van Management Scope.

 

Het is een boek waar ik graag aandacht voor vraag. We need stories, Maar voor de lezer geldt: lees ze dan ook!”

Prof mr. B. CM. Waaijer, notaris te Amsterdam en bijzonder hoogleraar Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam.

 

 Een fascinerend relaas over een bankier die, bijna argeloos, van de bovenwereld in de onderwereld terecht komt.”

Jeroen Smit, hoogleraar journalistiek en auteur van de bestseller De Prooi.

 

 Van Lotringen geeft een haarfijne, angstaanjagende beschrijving van het leven achter de tralies en hoe een goed gekapte, geaffecteerd Nederlands sprekende man zich daar staande probeert te houden.”

Philip de Witt, NRC Handelsblad.

 

Het verhaal over de veranderende mores in de deregulerende “BV Nederland” is fascinerend, En even leerzaam als actueel.”

Wilco Dekker, De Volkskrant.

 

Het is een cliché, maar dit is een pageturner, dit is een zware aanrader.”

Paul van Liempt, BNR-presentator tijdens een radio-interview met de auteur.